Renyi logo
 
 
Glömt lösenordet?      Registrera...

Registrering

Vi erbjuder dig möjlighet att registrera dig här på renyi.se. På så sätt kan du få nyhetsbrev (via epost) när det händer något i föreningen. Som registerad kan du själv anpassa nyhetsbrevet så att du får just den information du är intressead av (t.ex. om du bara vill ha information om en viss sektion) eller helt avstå från nyhetsbrevet. Registreringen är främst ämnad för medlemmar i föreningen men även utomstående som är intresserade av information från Renyi är välkomna att registrera sig.

Registreringen går till så att du först fyller i detta formulär och skickar det. Du kommer därefter att få ett e-postmeddelande till den address du angav i detta formulär. I detta meddelande finns en länk som du måste följa för att aktivera ditt konto på renyi.se. När du gjort det kan du logga in när du vill.

Att registrera sig på renyi.se kostar inget.

Inloggningsuppgifter

Ange det användarnamn och lösenord som du vill använda när du senare ska logga in på renyi.se

Både användarnamn och lösenord får innehålla stora och små bokstäver, siffror samt tecknen & ! ? @ . _

Personuppgifter

Ange uppgifter om dig.

Kontrollfråga

För att förhindra automatregistreringar och slippa spam i vårt system måste du svara på en kontrollfråga.

Vad använder vi dina uppgifter till?

Nedan följer lite information om uppgifterna du anger och vad vi använder dem till.

  • Användarnamnet visas aldrig för andra användare. Det används bara då du loggar in. Detta innebär dock också att du måste komma ihåg detta för att kunna logga in!
  • Fullständigt namn är det som visas där du gjort något. Det är förstås viktigt att detta är rätt, speciellt om du kommer vara skribent på webbplatsen! Med fullständigt namn avses förnamn och efternamn (ev. mellannamn och liknande behöver inte tas med).
  • Den e-postadress du uppger bör vara en som du kollar regelbundet. Denna adress kommer INTE att visas publikt på renyi.se, så du behöver inte vara orolig för spam. Adressen används ifall du prenumererar på nyhetsbrevet samt ifall du glömmer ditt lösenord. Det kan eventuellt också användas för att skicka ut viktig information om renyi.se.
  • Telefonnummer är frivilligt och behöver alltså inte uppges. Lämna det ifall du vill underlätta för oss som administrerar denna webbplats att kontakta dig vid behov. Numret kommer INTE att visas på webbplatsen.